Illustration

VI HOLDER LÆNGERE ÅBENT TIL JUL!Fra d. 7 November til og med d. 20/12● Mandag Lukket● Tirsdag 11:30 - 20:30 ● Onsdag 11:30 - 20:30 ● Torsdag 11:30 - 20:30 ● Fredag 11:30 - 00:00● Lørdag 11:30 - 00:00● Søndag LukketKøkkenet lukker kl 19:30

DEN STORE JULEBUFFETServeres fredag og lørdag aften fra kl 18:00
● 2 slags sild med karrysalat● Håndpillede rejer med æg og mayo● Varmrøget laks med grillede asparges og dip● Høns i asparges a la Nyhavn i sprøde tarteletter● Lun paneret rødspættefilet med remo og citron● Confiteret and med husets rødkål● Flæskesteg med surt● Vildmose kartofler med purløgssmør● Andesauce a la mormors● Surdejsbrød, Nyhavns rugbrød og smør fra Arla Unika● Ris a la mande med kirsebærsauce
349 kr. pr. person. I huset 329 kr. pr. person. Ud af huset - min. 10 personerBestil : 61 31 00 06 Bedst mellem 14-16, eller på: kd.nvahyn-ellil%40ofni

JULEPLATTEServeres tirsdag - torsdag 11:30 - 19:30fredag - lørdag 11:30 - 15:00
● 2 slags sild med karrysalat● Håndpillede rejer med æg og mayo● Hønsesalat med surt og sprød bacon● Lun paneret rødspættefilet med remo og citron● Confiteret and med husets rødkål● Flæskesteg med surt● Ris a la mande med kirsebærsauce● Surdejsbrød, Nyhavns rugbrød og smør fra Arla Unika
279 kr. pr. person. I huset249 kr. pr. person. Ud af huset min. 2 personerBestil : 61 31 00 06 Bedst mellem 14-16, eller på: kd.nvahyn-ellil%40ofni

Traditionen tro, har vi naturligvis et udvalg af akvavitter:

AKVAVITTER

  • Illustration

    O.P. Anderson Original

    2 cl 55 kr.5 cl 72 kr.70 cl 700 kr.

    Traditionsrig svensk akvavit, der er håndværksmæssigt fremstillet og krydret efter original opskrift med kommen, anis og fennikel. Lavet på økologiske råvarer og fadlagret i 6 måneder, hvilket giver en blød og rund smag. Perfekt til skandinavisk mad såsom skaldyr, røget laks, forskellige slags sild og modnede oste."Sweden’s oldest, most sold and most celebrated aquavit"

  • Illustration

    Linie Aquavit

    2 cl 55 kr.5 cl 72 kr.70 cl 700 kr.

    Lysholm Linie Aquavit har igennem et par århundreder hørt til blandt Nordens allermest populære akvavitter med sin bløde, harmoniske og runde smag, som er resultatet af en unik modningsproces på en 4-5 måneders lang rejse fra Oslo over Ækvator til Sydney og retur. Sejlturens længde, søens rulninger, temperatursvingningerne og søluften har været hemmeligheden bag Linie Aquavits succes, lige siden den norske brig “Trondheims Prøve” i 1805 var på handelsrejse i Ostindien. Linie Aquavit er en dejlig all round akvavit og specielt god til et stykke med laks."Matured at sea in oak sherry casks"

  • Illustration

    Taffel Akvavit

    2 cl 49 kr.5 cl 65 kr.70 cl 600 kr.

    Aalborg Taffel Akvavit er akvavittens ukronede konge – den originale krystalklare danske kommenakvavit. Det var brændevinspioneren Isidor Henius, der i 1846 første gang satte flasken med den karakteristiske rød-hvide etiket på frokostbordet. Og dér har den holdt sig lige siden. Aalborg Taffel Akvavit – eller Rød Aalborg, som den også kaldes – er fortsat Danmarks mest populære spiritus, og den perfekte ledsager til den marinerede sild. Den er både med, når danskerne dækker op til frokost, og når Kongehuset inviterer til taffel."Crystal clear with a distinct caraway flavour"

  • Illustration

    Nordguld Akvavit

    2 cl 49 kr.5 cl 65 kr.70 cl 600 kr.

    Aalborg Nordguld Akvavit er en gylden luksus akvavit der har været mere end 50 mio. år undervejs, idet hver eneste flaske indeholder et destillat af ægte rav, der fremhæver det delikate samspil mellem kommen og dild. Ravets olier giver desuden fylde og en let undertone af harpiks, fyr og citrus. Aalborg Nordguld Akvavit er lagret på spanske Oloroso-sherryfade, hvilket giver en blød og harmonisk afrunding. Egner sig specielt til smørrebrød med røget pålæg."Silky luxury aquavit, distilled from amber and matured in sherry casks"

  • Illustration

    Jubilæums Akvavit

    2 cl 49 kr.5 cl 65 kr.70 cl 600 kr.

    Aalborg Jubilæums Akvavit er skabt som en hyldest til Isidor Henius – den mest betydningsfulde person for udviklingen af den danske akvavit tradition. Det er en fyldig, blød og imødekommende luksus akvavit baseret på krondild og koriander med en elegant finish af amerikansk hvid eg."Flavoured with American oak, dill and coriander"